Vigtigheden af iværksætteri

Vigtigheden af iværksætteri

Økonomisk fremgang kan være et resultat af flere forskellige variabler og faktorer. Opsving i økonomien eller faldende skatter kan give borgerne større købekraft og bidrage til statskassen. Den bedste måde at skabe bedre økonomi er ved at skabe nye arbejdspladser.  Undersøgelser har vist, at iværksætteri skaber flere reelle jobs, ligesådan er nye virksomheder mere produktive end gamle virksomheder og giver bedre arbejdsvilkår  og løn til ansatte.

Men hvad er den bedste  forudsætninger for en succesfuld virksomhed? Først og fremmet er det vigtigt at have et godt produkt, det er klart. Derudover har studier vist, at de erfaringer man tidligere har gjort sig, er ret så essentielle i forhold til blive succesfuld som iværksætter. Det giver god mening, i og med man ved hvordan det pågældende marked i den branche firmaet befinder sig i, fungerer, hvorfor erhvervserfaring ofte er nøgleordet, når du vil blive selvstændig.  Det giver alt andet lige en god ballast.  Iværksættervirksomheder har ofte i starten brug for nogle som har både faglig kendskab og folk af mere praktisk karakter. Måske af denne grund er startups mere tilbøjelige til at ansætte folk, der ikke lige har den rette faglige profil, hvorfor de ofte hyre flere ufaglærte end veletablerede virksomheder.

For samfundet er iværksætteri en god ide, da det er med til at gøre brancher mere effektive med nye og bedre løsninger. Det er vigtigt hvis landet skal rykke sig og blive ved med at være konkurrencedygtige på verdensplan, at der kommer  virksomheder som potentielt kan tiltrække kvalificeret arbejdskraft og udfordre på globalt plan. Hos Business Angel kan man få sparring omkring iværksætteri.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *