Hvilke succesfulde startups har haft en Business Angel?

Hvilke succesfulde startups har haft en Business Angel?

Der er mange virksomheder og startups generelt i Danmark såvel som i udlandet, som opnår succes, uden man præcist ved, hvordan det helt konkret lykkedes dem at gå fra idé til at skaffe den nødvendige kapital og ende som en succesfuld virksomhed, der i dag oplever vækst og udvikling. Derudover har man heller ikke nogen idé om, hvem virksomheden og iværksætterne bag reelt havde i ryggen, og om de fik rådgivning og hjælp fra nyttige personer.
Men der er mange succesfulde startups, som rent faktisk har fået hjælp og støtte igennem en Business Angel. Magnus Kjøller, en af erhvervslivets investorer, investerer eksempelvis i omkring 4-8 startup hvert år, og heriblandt er der mange forskellige typer af virksomheder at finde. Der er blandt andet Vinhanen, som er en vinbar i København, og som med tiden har udvidet fra at have en enkelt lokation til i dag både at have en på Nørrebro og en på Vesterbro. Med en investering og en kompetent Business Angel i ryggen har de oplevet stor vækst. På listen findes der ligeledes alt fra Aalborg Pirates, et professionelt ishockeyhold og Ontame, der giver virksomheder indsigt i, hvilke kanaler, der performer bedst i deres rekrutteringsstrategi til virksomheden Barko, der laver abonnementsordninger med produkter til hunden.

Det vil overraske de fleste, når de ser, hvilke virksomheder, der rent faktisk har fået investeringer, rådgivning og adgang til et værdifuldt netværk igennem Business Angels.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *