Hvad kan Business Angels lide at høre?

Hvad kan Business Angels lide at høre?

Jagten på den helt rette Business Angel kan være tidskrævende og besværlig. Ikke desto mindre kan det rette valg have en enorm betydning for ens virksomhed, og har i nogle tilfælde rent faktisk været alt afgørende for, at en iværksætter virksomhed voksede sig store på ekstremt kort tid.

Når du endelig har fået kontakt til den rette Business Angel, er det altså tidspunktet, hvor du virkelig skal brillere og ikke forspilde din unikke chance. Så hvad er det helt præcist en Business Angel godt kan lide at høre?

Først og fremmest skal du have forberedt dig godt, da der er mange penge på spild. Derudover skal du have lavet den berømte pitch, så den fanger den pågældende Business Angel. Derudover investerer en Business Angel jo penge fra sin egen lomme i netop dit projekt, og derfor er det vigtigt, at han eller hun tror på det og ikke mindst mærker din passion.

Der er ingen forretningsmænd, der er interesserede i at miste deres penge, så det er dit job som iværksætter at overbevise Business Angels om, at netop din virksomhed er det værd at investere i både med penge og viden. Mange af disse ”engle” har desuden selv haft deres egen iværksættervirksomhed engang. De ved derfor, hvad der driver en, og hvad der skal til for at opnå succes. Viser du derfor ikke drive og viljestyrke, er der utrolige dårlige chancer for, at netop du får investeringen.

I det en Business Angel ikke kun investerer med penge, men at der tværtimod er tale om et samarbejde, hvor tid og kræfter skal bruges sammen, er den personlige kemi også ekstrem vigtig. Kan en Business Angel derfor høre på jeres samtale, at der vil være god kemi mellem jer, er du allerede nået langt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *