Sådan laver du sikre investeringer

Sådan laver du sikre investeringer

Der er mange måder at tjene penge på nu om dage, hvor nogle er fint tilfredse med den løn de får udbetalt fra deres faste 8-16 job, hvorimod det for andre mennesker handler om at tjene penge gennem noget, man selv har startet op. En tredje mulighed er, at få pengene til at arbejde for sig og se dem vokse ved, at investerer i aktier eller andre former for værdipapirer.  Her er det muligt at hente enorme summer, hvis man investere rigtigt, ligesådan kan man komme noget så galt afsted, ved at smide penge i det forkerte og i værste fald gå konkurs.

Her kommer lidt tips til, hvad man kan lave sikre investeringer i.  Hvis man vil have forholdsvis lav risiko, så kan det godt betale sig at investerer i statsobligationer.

Statsobligationer er et gældsbevis, som bliver udstedt af staten, hvorfor man næsten med garanti får pengene tilbage. Den eneste årsag til, at man ikke kan få pengene tilbage, er hvis staten går konkurs.  Det fungerer på den måde, at du udsteder et lån til staten, som således betaler pengene tilbage med renter. Den eneste ulempe ved obligationer er, at afkastet ikke er specielt stort.

En anden god investering er i ejendomme, hvor man er sikret en fast månedlig indkomst.

Fordelen ved at investere i ejendomme er, at priserne ikke bare svinger op og ned ligesom de gør på aktiemarked.  Efter finanskrisen kan man sagtens få gode lejelejlighed i de mindre provinsbyer, som Horsens og Skanderborg. Her værdien på lejlighederne ofte faldet, men det er den månedlige ydelse ikke.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *