Forbered dig godt inden mødet en Business Angel

Forbered dig godt inden mødet en Business Angel

Har du den perfekte idé til en ny virksomhed og er du klar til livet som iværksætter men mangler bare den nødvendige kapital? Så kan en Business Angel hjælpe dig videre ved at investere i dit startup. Men inden tager til møde med en Business Angel er det vigtigt at du har forberedt dig godt, som du kan læse mere om her.

Forbered en pitch

Det første du skal gøre klar til dit møde med en Business Angel er en kort pitch, som du kan starte ud med. En pitch skal ganske kort fortælle om virksomheden og vække interessen hos den Business Angel, som du håber vil investere i dit startup.

 

Vær klar med forskellige analyser

Når du har startet godt ud med en kort pitch er det tid til at gøre mere i dybden med din idé. Her skal du have forskellige analyser med, der viser at du har styr på hvordan din virksomhed skal være på markedet.

Det er fx godt at have en markedsanalyse med, en analyse af din egen kommende virksomhed samt en god konkurrenceanalyse.

Specielt konkurrenceanalysen er vigtigt, da du her viser at du kender til konkurrencen, og dermed også ved hvordan du vil tackle den konkurrence der er på markedet.

 

Et budget er også vigtigt

Det sidste, som også er godt at have med, når du skal til møde med en Business Angel er budgetter, der viser, hvordan du forventer at tjene penge. For at en Business Angel vil investere i dit projekt, er det vigtigt, at du viser at ud har styr på din virksomhedsøkonomi, og det kan du vise ved at have budgetter med.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *