Er det ok at jeg har flere firmaer og projekter i gang?

Er det ok at jeg har flere firmaer og projekter i gang?

Er du en person, der her flere firmaer og projekter i gang ved siden af netop det projekt, du ønsker hjælp fra af en Business Angel, kan det både være en god men også dårlig ting. Det kommer meget an på dig selv og den konkrete Business Angel, hvordan der bliver set på dette.

Vægten mellem tid og ressourcer vs. penge, der bliver lagt i det fra en Business Angels side, er meget forskellig – og hvor meget af hver ”vægtskål”, som de er villige til at investere med er ekstremt individuelt og afhænger af den enkelte Business Angel.

Det positive ved, at det ene projekt ikke er det eneste, du er i gang med er, at det viser du har gåpåmod, at du har prøvet det før og at det virkelig er forretningsverdenen og iværksætteri, du brænder for. Herved kan en Business Angel samtidigt ”slippe” for at hjælpe dig med det basale men i stedet spæde til rent økonomisk.

Dog er der også fordele ved, at du er helt ”grøn” på området. Herved kan en Business Angel tilføre mere viden frem for penge, hvilket nogle Business Angels er interesseret i. Denne viden kan være ganske unik for dig og din virksomhed og samtidigt have stor betydning for dens vækst. Derfor kan en Business Angel nogle gange i disse tilfælde kræve mere for deres investering. Derudover investerer en Business Angel også med deres egne penge – derfor vil de gerne sikre, at det er noget, der bliver en succes. Derfor kræver og ønsker mange, at du af den grund giver alt hvad du kan, og kæmper for denne virksomhed – har du flere virksomheder, kan det være et tegn på, at du ikke har fuldt fokus på denne ene virksomhed.

Det er altså ikke noget entydigt svar – det er ekstremt forskellige fra case til case og fra Business Angel til Business Aangel.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *