Ejendomsinvestering

Ejendomsinvestering

Det danske boligmarked har de seneste par år haft en heftig prisstigning, hvor især storbyer som, Aarhus og København er frontløbere. De seneste par måneder er priserne dog stagneret og det store spørgsmål for mange boligkøbere, er om det er nu de skal slå til eller om de skal vente på yderligere prisfald.

Når det handler om ejendomsinvestering, så køber de fleste ejendomme med det primære formål at sælge dem videre senere med en pæn profit, men hvilke ejendomme er bedst at investerer i, hvis det er formålet? Er det sommerhuse eller lejligheder i de store byer?

 

Primært bliver der købt fasteejendomme for at udleje dem senere, ved at bruge denne type model er det muligt at få et årligt afkast via husleje indtægterne. Man er ikke så afhængig markedspriserne stiger og falder.  Så længe lejligheden er udlejet tjener du penge.

Inden du køber

Inden du køber en lejlighed vil det først og fremmest være en god idé at kigge på området, er det let at udleje den her?  Hvis der er mange studerende i området eller det bare generelt er en studieby vil det typisk ikke være svært at finde lejere til din lejlighed, da mange studerende mangler et sted at bo.  Derudover er der nogle juridiske regler, som man skal være opmærksom på og ikke mindst skattemæssige. I nogle tilfælde er det krævet, at ejeren af lejlighed selv har boet i den i op til to år inden den kan sælges uden skat tager en stor del af profitten. Det er muligt at få sparring og rådgivning i alle mulige former hos Business Angels.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *