Digital valuta investering

Digital valuta investering

Der er mange måder at tjene penge på nu om dage, hvad enten det er et fast 8-16 job, en selvstændig virksomhed eller investering i diverse aktiver, hvor det bl.a. er muligt at tjene gode penge på aktier, hvis man har lidt kendskab til markedet.  Denne artikel vil handle om investering i en af nutidens trends på aktiemarked, Bitcoins.

 

Bitcoins er verdens største decentrale digitale valuta og den eksisterer nærmest kun online. Bitcoins  havde i sin begyndelse ikke den store værdi, men er siden begyndelsen i 2009 steget til en værdi af 3000 dollars pr . enhed.

Det er muligt at handle bitcoins de fleste steder, hvor de vil være at finde på alverdens børser ligesom de danske vekselerer.

 

Den nemmeste og billigste måde at handle bitcoins på er ved at købe dem igennem såkaldte bitcoins børser.  Måden det foregår er ved at lave en bankoverførsel til bitcoin børsen og derefter har du dine bitcoins- meget simpelt.

 

Høj risiko investering

Bitcoin er en høj risikovaluta og blandt andet på grund af dens forholdvis nye oprindelse er det svært at forudse fremtiden, hvorfor der er alene af denne grund er en vis risiko, da den hele tiden udforsker nye ideer som ikke er afprøvet før.  Dette kan medføre pludselige stigninger eller fald i prisen på bitcoin, hvorfor det måske vil være en dum idé at smide hele opsparingen i bitcoins. Hvis man har nerver til at investere, så er det med bitcoins, som så mange andre aktier, at den falder og stiger, forskellen fra denne og de andre, er at den ikke er reguleret af noget finanstilsyn.  Resultatet er, at det skattemæssige ikke er helt afklaret.

Hvis man ikke har nerver til aktiemarkedet og tjene penge på denne måde, er det muligt at blive selvstændig, hvor en såkaldt Business Angel kan hjælpe med sparring omkring økonomi.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *