Hvor mange penge kan jeg forvente at modtage?

Hvor mange penge kan jeg forvente at modtage?

Står du med en startup og har brug for en investering for at vækste videre og opnå succes, kan en Business Angel være svaret på dine bøner. Men hvor stort et beløb er det helt præcist, du kan forvente at modtage til din startup?

Der er ikke noget konkret svar på dette, i dét det kommer meget an på din virksomhed – herunder hvilket produkt, der tilbydes, hvor langt du er i processen, hvad dine mål er og her hvor mange penge, der er nødvendige for at nå disse.

Derudover er alle Business Angels meget forskellige. Nogle har faste beløb, de maksimalt investerer, hvor andre ikke har afsat noget fast beløb, men i stedet vurderer det fra virksomhed til virksomhed. Samtidigt er kun en mindre investering nødvendig for nogle virksomheder, hvor mere operationelle ressourcer og rådgivning kræves i højere grad. Andre virksomheder har høje startomkostninger eksempelvis i forbindelse med producering af produktet, og et større beløb er derfor nødvendigt.

Normalt investeres der med mellem 0,5-10 millioner, hvilket er noget af et spring. Det er derfor vigtigt at gøre sig nogle seriøse tanker omkring, hvad de næste skridt er på vejen mod succes, og hvad det umiddelbart vil koste. Herefter har man som virksomhed en langt større idé om, hvor stor kapital, der er nødvendigt at få.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *