Investering i kryptovaluta

Investering i kryptovaluta

Alle er efterhånden bekendt med fænomenet Bitcoins, som er en spekulativ digital valuta. Bitcoins er dette år eksploderet i vækst og toppede midt i december 2017.  Derfor går snakken for diverse investorer omkring, hvilken kryptovaluta der skal investeres i næste gang.  Denne artikel vil bidrage med information, omkring kryptovaluta.

Bitcoins var en af de første digitale valutaer, men er den dag i dag langt fra den eneste. Der findes mere end 800 forskellige kryptovalutaer, hvor mange af dem er risikofyldte investeringer.  Faren ved at handle kryptovaluta er, at mange af dem er ikke er kontrolleret af noget finanstilsyn. Derudover er mange af dem spekulative, hvilket i overført forstand betyder, at de kun har den værdi, som folk tilegner dem. Det er ikke unaturligt at man kan hente store gevinster, i og med det ofte ses, at en af de skyder i vejret. I samme grad er de også tilbøjelige til at falde drastisk, hvorfor man nemt kan miste alle sine aktiver. Hvis man vil investere i kryptovaluta, skal man ikke smide hele sin opsparing, medmindre man har nerver af stål.

En af de kryptovalutaer der har steget markant er Ripple, der er steget små 240% alene i december og er nu den næst mest værdifulde kryptovaluta efter Bitcoins.

Det primære formål med Ripple er at gøre det lige så let at flytte penge over nettet som information.  De vil gøre det lige så let at sende penge over nettet som det er at sende en mail.  Ripple kan meget vel blive den næste store kryptovaluta. Hvis man vil have mere rådgivning omkring økonomi, så er det muligt at få sparring ved hjælp af en Business Angel.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *