Findes der gode Business Angel netværk?

Findes der gode Business Angel netværk?

Ønsker man ikke at investere helt alene, kan man vælge at blive medlem af et netværk med Business Angels. Dette kan have sine fordele, da man kan gå sammen med andre kompetente investorer, der har en anden nyttig viden, som sammen med sin egen kan være det perfekte match til at skabe startskuddet for en iværksættervirksomhed. På denne måde kan kompetencer og ikke mindst risikoen deles.

Disse netværk af Business Angels samler medlemmer med kapital og ikke mindst viden og erfaringer, der kan være med til at udvikle iværksættervirksomheder. Det er personer, der kender erhvervslivet, branchen, markedet, har relevante kontakter og et gavnligt netværk.

Det kan samtidigt også være rigtig nyttigt for iværksætterne at få investeringer fra disse netværk. De har et stort bagland med mange personer, der hver har sine kompetencer. Dette kan være en fordel for nogle. Samtidigt kræver nogle større investeringer, hvor disse netværk nogle gange kan være løsningen på grund af antallet af investorer kan betyde mere kapital.

Hvor kan man finde Business Angel netværk?

Der findes flere af disse netværk landet rundt og i udlandet. Ønsker du at finde frem til gode Business Angel netværk, kan du eksempelvis benytte dig af nedenstående links:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *