Crowfunding og iværksætteri

Crowfunding og iværksætteri

De fleste kender til det, at komme på en god idé, som man tror kan være med til at revolutionere verdenshistorien.  Ligesådan støder de fleste også på det problem, at de ikke ved hvordan deres iværksætter eventyr skal finansieres. Fat mod, der er hjælp at hente, når bankerne smækker døren i og ikke vil låne penge til eventyret eller man ikke har en rig onkel i Amerika, der ikke synes idéen er fantastisk.

 

I Danmark er der flere forskellige muligheder for at få den fornødne kapitalindsprøjtning der kan være med til at sætte eventyret i gang.  Lendino og Flex Funding er nogle af de to største sider i Danmark, hvor det er muligt at låne penge. Der er kun et men, der er nemlig nogle skrappe krav til den måde du skal sælge din virksomhedsidé.  Når det netop handler om crowfunding, så er det helt normale forbrugere der skal overbevises omkring din idé. Med et højt antal mennesker som synes din virksomhedside lyder fantastisk, dets højere er sandsynligheden for, at du får lov til at låne penge.

Et yderligere krav er, at virksomheden, selvom den er lille skal være kreditvurderet og have eksisteret i to år. Derudover er det en fordel at kunne dokumentere regnskaber med sorte og ikke røde tal på bundlinjen. Derudover skal man være opmærksom på renten, da den ofte kan være høj, hvorfor det måske ikke er favorabelt. Der er også en grund til at banken sagde nej. Hvis det ikke er muligt at få finansieret dit business eventyr ved crowfunding er der virksomheder, som er specialiseret i at hjælpe startups, med både finansieringsmuligheder og andre former for sparring, en såkaldt Business Angel.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *